Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyeti öğrencileri terör örgütlerine karşı uyardı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü il genelindeki birçok okulda öğrencilere teröre karşı bilinçlendirmek amacıyla eğitimler düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2025 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2025 18:16
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Emniyeti öğrencileri terör örgütlerine karşı uyardı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi kapsamında kapsamlı bilgilendirme ve önleme etkinlikleri düzenlendi.

Eğitimler Şehit Zeynep Sağır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çiftlikköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.  

TOPLAM 980 ÖĞRENCİYE BİLGİLENDİRME FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ  

Etkinlikte toplamda 980 öğrenciye terör, teröristlerin eylem yöntemleri, teröristlerin eleman kazanma yöntemleri ve doğru arkadaş seçimi konularında bilgilendirme ve önleme faaliyeti gerçekleştirildi.  

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Yalova Emniyet Müdürlüğü olarak, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla sosyal ve kültürel etkinliklere aralıksız devam edecek” denildi.  

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.