Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 7 yeni hekim atandı

Sağlık Bakanlığı, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 7 yeni hekimin atamasını gerçekleştirerek sağlık hizmetlerinin hızlandırılması ve kalitesinin arttırılmasını hedefliyor

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 14:21
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 7 yeni hekim atandı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere Sağlık Bakanlığı’nca Yalova’ya 5 uzman ve 2 pratisyen hekim atandı. Yeni atamalarla birlikte 1 dahiliye uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 çocuk hastalıkları uzmanı, 1 tıbbi biyokimya uzmanı, 2 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 7 hekim Yalova'da göreve başladı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılan yeni hekim atamaları, vatandaşlar arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Görüşlerini paylaşan vatandaşlar, "Yeni doktorların atanması çok sevindirici. Sağlık hizmetlerine ulaşımımız daha kolay olacak, MHRS'den randevu bulmakta da zorluk yaşıyorduk. Umarız, yeni doktorlarla birlikte bu sorun da çözülecek” ifadelerini kullandılar.

Yeni atanan doktorlarla birlikte Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulması bekleniyor. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.