Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Dostluk Grubu, Başkan Kenan Engin’i ziyaret etti

İş insanları, siyasetçiler, mimar ve mühendislerden oluşan Yalova Dostluk Grubu, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 02:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 16:09
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Dostluk Grubu, Başkan Kenan Engin’i ziyaret etti

Yalova Dostluk Grubu, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete katılan isimler arasında; AKP Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün babası Halil İbrahim Büyükgümüş, Murat Uzun, Ahmet Özsümer, Köksal Ketenci ve Furkan Bıyıklı yer aldı. Ziyaret sırasında, Başkan Engin’e yeni görevinden dolayı tebriklerini ileten grup üyeleri, Yalova’nın kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü çalışmada destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkan Engin, Yalova’nın gelişimine yönelik her türlü katkıyı sunma kararlılığında olduğunu bir kez daha vurgulayarak, ortak projelerde iş birliği yapma arzusu içinde olduğunu belirtti. Sıcak bir sohbet ortamında devam eden görüşmede Yalova ve güncel konular üzerine fikir alışverişleri gerçekleştirildi ve Yalova için yapılabilecek çalışmalar ile alakalı istişareler gerçekleştirildi.

Başkan Kenan Engin, nazik ziyaretleri adına Yalova Dostluk Grubu’na teşekkürlerini iletti ve desteklerinin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Dostluk Grubu da Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’e misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkür etti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.