Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’dan Hakkâri’deki Komandolara el örgüsü atkılar gönderildi

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Vefa Projesi ile hizmet verdiği Tamam Üzüm’ün ördüğü atkılar Hakkâri’de görev yapan komandolara gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’dan Hakkâri’deki Komandolara el örgüsü atkılar gönderildi

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü, Vefa Projesi ile kentte yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara gönüllü hizmet vermeye devam ediyor. Yaşlıların maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilen Vefa Projesi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların birçok ihtiyacı karşılanıyor. Proje sayesinde yaşlılara, yaşam alanı temizliği, hastane randevuları, market ve pazar alışverişleri, fatura ve banka işlemleri, kişisel bakım hizmeti gibi hizmetler sunuluyor. Haftalık ziyaretlerle yaşlıların hayatlarını kolaylaştıran vakıf yetkilileri, onlara moral ve destek de veriyor.

Vefa Projesi sayesinde Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan hizmet alan 76 yaşındaki Tamam Üzüm, kendi elleriyle Hakkâri İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Jandarma Komandolara atkı ördü. Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz ve Yalova İl Jandarma Komutanlığında görev yapan komutanlar, Tamam Üzüm’ü ziyaret ederek atkı hediyesini elden teslim aldı. Tamam Üzüm ile sohbet ederek, taleplerini dinleyen İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz, atkıları teslim alarak Hakkari’ye gönderdiklerini belirtti. Bu anlamlı davranışı için Tamam Üzüm’e teşekkür eden Özyılmaz, “Elleri öpülesi, Vefa Projemizin çınarlarından 76 yaşındaki Tamam Üzüm teyzemizin pamuk elleriyle ördüğü atkıları, sıcacık tutsun diye Hakkâri’de görev yapan kahraman evlatlarına gönderdik. Bu anlamlı davranışı için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.