Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’daki Yaşam Tüneli hayat kurtarıyor

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kocaeli-Yalova karayolunda bulunan Yaşam Tüneli’nde sürücü ve yolculara trafik güvenliği eğitimi verdi. Trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, 154 sürücü ve 312 yolcu bilgilendirildi

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 01:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’daki Yaşam Tüneli hayat kurtarıyor

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 03-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Kocaeli-Yalova karayolu üzerinde M.E.M.A.Ş. önü Uygulama Noktasında bulunan Yaşam Tüneli’nde bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. Eğitimde, emniyet kemeri, kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız ve yorgun ve uykusuz araç kullanma başta olmak üzere, genel trafik kuralları anlatıldı. Eğitime katılan sürücü ve yolcular, trafik güvenliğinin önemi ve trafik kazalarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler hakkında bilinçlendirildi.

Yaşam Tüneli projesinin trafik güvenliğine katkı sağladığını ve sürücü ve yolcuların memnuniyetini artırdığını belirten Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Yaşam Tüneli’nde eğitim faaliyetlerine devam edeceğini ve trafik kurallarına uyan sürücü ve yolculara teşekkür ettiğini duyurdu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.