Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Yüzme yarışmasında Uzmanlar Koleji damga vurdu

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okullar Arası Yüzme Yarışmasında, Yalova Uzmanlar Koleji rüzgarı esti.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:19
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Yüzme yarışmasında Uzmanlar Koleji damga vurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve gençlerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla her yıl çeşitli branşlarda düzenlenen Okul Sporları bu yıl da düzenleniyor.

Yalova’da da her yıl başarılı ve hevesli sporcuları bir araya getirerek renkli görüntülere sahne olan müsabakaların yüzme kategorisinde bu yıl Uzmanlar Koleji ön plana çıktı.Yarışmaya 2 öğrenci ile katılan Uzmanlar Koleji, madalyaları sildi süpürdü.

Uzmanlar Koleji ortaokul 6’ncı sınıf  öğrencilerinden Hasan Hüseyin Bedir, 200 metre serbest sitilde Yalova İl 1’incisi olurken, 50 metre sırtüstü sitilde İl 2’ncisi, 50 metre serbest sitilde İl 4’üncüsü, 100 metre kurbağalamada ise İl 4’üncüsü oldu.Ortaokul 5’inci sınıf  öğrencilerinden Mira Bozkurt ise 100 metre sırtüstü sitilde Yalova İl 2’ncisi olurken, 100 metre kurbağalama sitilde İl 2’ncisi, 100 metre serbest stilde İl 3’üncüsü, 50 metre serbest  stilde  İl 4’üncüsü oldu.

Uzmanlar koleji, kendilerini başarıyla temsil eden öğrencileri tebrik etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.