Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da yaşam tüneli hayat kurtarıyor

Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kocaeli-Yalova karayolu üzerinde oluşturulan yaşam tüneli noktasında sürücü ve yolculara trafik kuralları konusunda eğitim verdi

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 15:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da yaşam tüneli hayat kurtarıyor

Eğitimde, emniyet kemeri, kırmızı ışık, cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız ve yorgun ve uykusuz araç kullanma gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, sürücü ve yolcularda trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırarak, trafik güvenliğine katkı sağlamak amacıyla, Kocaeli-Yalova karayolu üzerinde M.E.M.A.Ş. önü uygulama noktasında bulunan yaşam tünelinde eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Yaşam Tünelinde, sürücü ve yolculara, emniyet kemeri, kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız ve yorgun ve uykusuz araç kullanma başta olmak üzere, genel trafik kuralları konusunda eğitim videoları ve kamu spotları izletildi. Ayrıca, sürücü ve yolcular ile yüz yüze iletişim kurularak, trafik kurallarının önemi ve faydaları vurgulandı.

Eğitim kapsamında, yaşam tüneline giren 121 sürücü ve 233 yolcuya trafikte yaşam kurtaran bilgiler verildi. Sürücü ve yolcular, yaşam tünelinde aldıkları eğitimden memnun kaldıklarını ve trafikte daha dikkatli ve duyarlı olacaklarını belirttiler.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Yaşam Tüneli Projesi’nin, şehirlerarası yollardaki sabit denetim noktaları ve uygun alanlarda sürücülerin trafik güvenliği konusunda farklı alanlarda bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla ‘Yaşam İçin Kısa Bir Mola’ sloganıyla hayata geçirildiğini ifade ederek projenin devam edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.