Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da vizyonda hangi filmler var? Yalova’da izlenen filmler hangileri oldu?

Yalova Özdilek AVM Cinetime’da vizyona giren filmler merak uyandırmaya devam ediyor. Sinemaseverlerin dikkatini çeken birbirinden iddialı ve ses getiren filmler ilgi odağı oldu. Vizyona giren filmler arasında en çok dikkat çeken film ‘Nefes- Yer Eksi İki’ oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 11:46
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da vizyonda hangi filmler var? Yalova’da izlenen filmler hangileri oldu?

Yalova Özdilek AVM Cinetime’da, başrolde Murat Yıldırım, Eren Hacısalihoğlu ve İlker Aksum’un olduğu ‘Nefes- Yer Eksi İki’ adlı film heyecanla izlenen filmler arasında yerini aldı. Yönetmeninin Ozan Uzunoğlu olduğu aksiyon, dram, savaş türünde dikkat çeken film 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. 15 Aralık’tan bu yana vizyonlarda popülerliğini sürdüren film en çok izlenen filmler arasında bulunuyor.

İlgi çeken filmler arasında olan bir başka film ise ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ oldu. Başrolde Burak Sevinç, Tuvana Türkay ve Hande Soral’ın bulunduğu ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ adlı film merak edilenler arasına girdi. Yönetmeninin Ali Ayyıldız olduğu dram, biyografi türündeki film ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikayesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Diğer vizyonlarda ilgi çeken filmler arasında ise komedi türündeki ‘Mutluyuz’ ve ‘Ölümlü Dünya 2’ yer aldı. Aksiyon, macera ve fantastik türünde olan Aquaman ve Kayıp Krallık filmi de hala izlenenler arasında bulunuyor. Ayrıca macera ve komediden oluşan ‘Wonka’ adlı film ise dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın gençlik yıllarına, ilk maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. 

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.