Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da vatandaş bu görüntüden tedirgin

Yalova'nın Safran Deresi'nde sonbahar ve kış mevsimi öncesi görülen durum, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Dere kenarındaki uzun otlar ve bakım eksikliği, vatandaşların taşkın korkusunu artırıyor. Vatandaşlar, ıslah çalışmalarının acilen yapılmasını talep etti

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 15:50
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova’da vatandaş bu görüntüden tedirgin

Yalova'nın Adnan Menderes ve Dere Mahallelerinden geçen Safran Deresi'nin son durumu, bölge halkını tedirgin etmeye devam ediyor. Derenin kenarında uzayan otlar ve bakımsız hali, özellikle yağışların artacağı sonbahar ve kış mevsimi öncesinde, taşkın tehlikesi yaşanabileceği endişesini artırıyor.

Mahalle sakinlerinden biri, "Başka illerde, dere ıslahı yapılmayan bölgelerde yaşanan taşkınları hepimiz gördük. Aynı durumun burada da yaşanmasından korkuyoruz. Deremiz acilen ıslah edilmeli ve otlar temizlenmeli. Yetkililerden bu konuda acil önlem almalarını bekliyoruz” dedi.

Vatandaşlar, olası taşkın riskine karşı önlem alınmaması durumunda, bölgenin ciddi zarar görebileceğini belirterek, Safran Deresi'nde ıslah ve yatak temizliği çalışmalarının bir an önce başlatılması gerektiğini vurguladılar.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.