Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Üniversite Öğrencilerinin Bavulları Başkan Arslan’dan

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan her yıl olduğu gibi bu yıl da beldede üniversite kazanan gençleri unutmadı. Arslan, üniversiteyi kazanan öğrencilere bavul hediye ederek başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2023 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da Üniversite Öğrencilerinin Bavulları Başkan Arslan’dan

Her yıl olduğu gibi bu yıl da beldede üniversite kazanan öğrencilere desteklerini sürdüren Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, gençlerle buluştu. Üniversite seyahatleri öncesinde bavul ihtiyacını karşılayan Başkan Arslan, gençlere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Arslan, “Okumak sizden bavullar bizden” diyerek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarılı bir üniversite eğitimi alarak beldemize, ilimize ve ülkemize faydalı gençler olarak yetişeceğinize inanıyorum. Bizler de belediye olarak sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Eğitiminizin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılın. Yeni insanlar tanıyın, yeni yerler görün, yeni fikirler üretin. Hayallerinizin peşinden gidin ve başarılı olun.” dedi.

Üniversite kazanmanın mutluluğunu başkanla paylaşan gençler ise Başkan Arslan’a teşekkür ederek, “Bize verdiğiniz destek ve moral çok değerli. Bize gösterdiğiniz güven ve motivasyon dolu sözlerinizden dolayı minnettarız. Sizleri gururlandırmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştular.

M.Tunç tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.