Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da tek olan Model Uçak ve Uçurtma Kursu, şenlikle tamamlandı

Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu bünyesinde Çınarcık Halk Eğitim Merkezinde açılan Model Uçak Kursunun yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 03:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 03:12
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da tek olan Model Uçak ve Uçurtma Kursu, şenlikle tamamlandı

Yalova’da tek olan Model Uçak Kursunda, Esenköy Beldesinde eğitim veren Adnan Kaptan Ortaokulu öğrencilerine eğitim verildi. Kurs Öğretmeni Melisa Ergin ve Okul Müdürü Eyyüp Mutlu’nun öncülüğünde Çınarcık Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurs, çocukların yoğun ilgisiyle tamamlandı. 

Öğrenciler kendi uçaklarını uçurdu

Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Melisa Ergin önderliğinde, okul bünyesinde açılan Model Uçak Kursunun yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Yalova’da ilk defa düzenlenen Model Uçak Kursunun yılsonu etikliğine Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Esenköy Karakol Komutanı Gürkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Sivil ve Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu Müdürü Eyyüp Mutlu katıldı. Öğrencilerin hem yaratıcı düşünmelerini sağlayan hem de el hünerlerini geliştiren kurs oldukça verimli geçti.

El emekleriyle rengarenk model uçaklar ve uçurtmalar hazırlayan öğrenciler, yılsonu şenliğinde kendi eserlerini sergiledi.

Esenköy Futbol Sahasında düzenlenen şenlikte aileleriyle birlikte uçak ve uçurtmalarını uçurarak eğlenen öğrenciler, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’a da model uçak ve uçurtma yapımı hakkında bilgi verdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.