Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da satranç kursları geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor

Yalova Gençlik Merkezleri bünyesinde açılan satranç kursları, genç yetenekleri keşfetmeye ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor. Kurs hocalarının gözetiminde satranç oynamanın inceliklerini öğrenen gençler, ulusal ve uluslararası turnuvalarda oynanan oyunlardaki hamleleri de inceleme fırsatı buluyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 15:37
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova’da satranç kursları geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor

Yalova Gençlik Merkezi yaz kursları gençlerden büyük ilgi görmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede satranç kursları da yoğun bir katılıma sahne oluyor. Yalova Gençlik Merkezi yetkilileri, satranç kurslarına olan ilginin oldukça büyük olduğunu belirterek, "Kurslarımızda gençlere sadece satranç öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda onların analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini de geliştiriyoruz. Kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi" dedi.

Kurslara katılan gençlerin velileri de memnuniyetlerini dile getirerek, "Çocuğum bu kurslar sayesinde hem satrancı sevdi hem de derslerinde daha başarılı oldu. Gençlik Merkezimize bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Bir diğer veli Mehmet Kaya ise, "Oğlum, burada öğrendiği stratejilerle kendine olan güvenini kazandı. İleride bir şampiyon olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandılar.

Yalova Gençlik Merkezleri, gençlerin sportif ve zihinsel gelişimlerini destekleyen faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.