Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da sağlık için yürüyecekler

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü duyurdu, 27 Ağustos 2024 tarihinde Teşvikiye’de, ‘Sağlık İçin Hareket Et’ yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 02:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 15:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da sağlık için yürüyecekler

Yalova, 27 Ağustos 2024 tarihinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlık İçin Hareket Et” yürüyüşü, Teşvikiye bölgesinde gerçekleştirilecek. Bu yürüyüş, vatandaşları sağlıklı yaşam alışkanlıklarına teşvik etmek ve fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilecek. Yürüyüşe katılacak olanlar, hem spor yapma fırsatı bulacak hem de sağlık konusunda bilinçlenme şansı elde edecek. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, tüm halkı bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ederek, sağlığın korunması ve fiziksel aktivitenin artırılması konusundaki farkındalığı artırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’27 Ağustos 2024 tarihinde Teşvikiye Yürüyüş Güzergahında gerçekleştireceğimiz Sağlık için Hareket Et yürüyüş etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekleriz.’’

Gerçekleştirilecek olan bu anlamlı etkinlik, 27 Ağustos 2024 Salı günü saat:10.00’da Teşvikiye yürüyüş güzergahında hayata geçecek.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.