Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Okul Öncesi Şenliklerinde renkli görüntüler

Yalova Eğitim Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında düzenlenen ‘Okul Öncesi Şenliği’ miniklerin birbirinden güzel gösterilerine sahne oldu. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de minikleri şenlikte yalnız bırakmadılar

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 15:45
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da Okul Öncesi Şenliklerinde renkli görüntüler

2023/2024 eğitim ve öğretim yılının sonlarına yaklaşılan şu günlerde okullar da yıl sonu gösterilerini sergilemeye başladılar. Bu çerçevede YEGES kapsamında gerçekleştirilen ‘Okul Öncesi Şenliği’ de Gazipaşa Caddesi’nde yer alan Mini Amfide gerçekleştirildi. Yalova’daki 9 anaokulunun öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin yer aldığı şenliğin açılışına Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Şenliğin düzenlendiği alana gelişinde minikler tarafından çiçeklerle karşılanan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ardından oluşturulan stantları gezdi.

Çocuklarla birlikte etkinliklere de katılan Vali Kaya ardından miniklerin hazırladığı halk oyunları gösterilerini de izledi. Geleceğin emaneti çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları, mutlu bir çocukluk geçirmelerinin önemine de değinen Vali Kaya, bu anlamda okul öncesi eğitimin çok büyük bir önemi olduğuna dikkat çekti.

Miniklerin rengarenk kıyafetlerle alanı doldurduğu şenlikleri öğrencilerin velileri kadar çevreden geçen vatandaşlar da ilgiyle izlediler. Gösterilerini tamamlayan minikler ise izleyenlerin kuvvetli alkışları ile ödüllendirildiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.