Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da, "Okul Kantinlerinde Çalışanlara Dair Özel Hijyen Eğitimi" gerçekleştirildi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa iş birliği ile, 23 Ocak 2024 Salı günü Yalova Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda "Okul Kantinlerinde Çalışanlara Dair Özel Hijyen Eğitimi" gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 16:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da, "Okul Kantinlerinde Çalışanlara Dair Özel Hijyen Eğitimi" gerçekleştirildi

Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla başladı ve sonrasında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Hülya Taşlık, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Veteriner Hekimi Hamza Okutan, İl Sağlık Müdürlüğünden Dr. İdil İlke Aslan tarafından katılımcılara mevzuat, gıda hijyeni, kişisel hijyen, gıda ile bulaşabilecek hastalıklar, sağlıklı beslenme konularında eğitim verilerek devam etti.

Gerçekleştirilen eğitim sayesinde, Yalova il ve ilçe okullarında çalışan 102 kantin çalışanının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ayrıca katılımcılara Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkez Mesul Müdürü Özlem Köroğlu tarafından "İlk Yardım Farkındalık Eğitimi" de verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.