Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Motora sıkışan kediyi itfaiyeciler kurtardı

Çiftlikköy’de aracın motoruna sıkışan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Araç sahibi, park halindeki aracının motor kısmından ses geldiğini duyunca kediyi çıkarmak istedi ancak başarılı olamadı. İtfaiyeye haber veren vatandaş, kedinin sağ salim kurtarılmasını sağladı

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Motora sıkışan kediyi itfaiyeciler kurtardı

Çiftlikköy ilçesi Siteler Mahallesi’nde aracını park eden bir vatandaş, motor kısmından gelen sesleri duyunca kaputu açtı. Motorun içinde bir kedinin sıkıştığını gören vatandaş, kendi imkanlarıyla kediyi çıkarmaya çalıştı ancak başaramadı. Durumu itfaiye ekiplerine bildiren vatandaş, yardım istedi. Olay yerine gelen Çiftlikköy İtfaiyesi ekipleri, aracın kaputunu açarak motor kısmına sıkışan kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, motor kısmında bulunan kartelin altına sıkıştığı tespit edilen kedinin kurtarılması için özenli bir şekilde hareket etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın sonunda yavru kedi sıkıştığı yerden çıkarıldı ve doğal hayatına bırakıldı. Araç sahibi ve vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İtfaiyeciler ise kış aylarına yaklaşılması ve havaların soğumaya başlaması ile birlikte benzer vakalara sıklıkla rastlanabileceğini bu nedenle de araçlarının motorunu çalıştırmadan kaputa vurmalarını tavsiye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.