Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Melahat Aydın’dan farkındalık söyleşisi

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), farkındalığımızı arttırıyoruz programı kapsamında uzman öğretmen NLP Master Melahat Aydın’ı konuk etti. Aydın, insanların kendi hayatına kendi hikâyelerine nasıl yön verebildiği konusunda çeşitli örneklemelerle dinleyicilerle söyleşisini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 00:15
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Melahat Aydın’dan farkındalık söyleşisi

KATFA-DER Kadınların gelişimine yönelik programlara devam ediyor. Bu çerçevede Engelsiz Kafe konferans salonunda NLP Master Melahat Aydın’ı n katılımı ile bir etkinlik gerçekleştirildi. KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl, programın açılışında yaptığı konuşmada, dernek olarak 30 yıldır kadın ve toplumsal gelişim alanında birçok proje ve çalışma yürüttüklerini belirtti. Anıl, farkındalık programlarının devam edeceğini ve her alanda akıllardaki soruların çözümlenmesi, katılımcıların bilgilendirilmesi için konuklar ağırlamayı sürdüreceklerini söyledi. Anıl, bu toplantıların tüm halka açık olduğunu da ifade etti.

Yalova’da Melahat Aydın’dan farkındalık söyleşisi

Programın konuğu olan uzman öğretmen NLP Master Melahat Aydın ise, hayatımızı şekillendiren kader denilen ağları ören hikâyelerimizin neler olabileceğini anlattı. Gerek bilimsel gerek kadim bilgilerle örneklediği ve birlikte birleştirerek örtüştürdüğü bir sohbet programı yapan Aydın, hikâyelerimizin bizi büyüten altyapımız da olabileceğini veya bizi aşağı çeken, olmak istediğimiz arzu ettiğimiz hayatın içinde olmaktan alıkoyan nasıl durdurucular olabileceğini sorularımızla ve örneklendirmelerimizle birbirimize fark ettirdiğimiz bir sohbet olduğunu dile getirdi. Aydın, buna en çarpıcı örnek olarak bizlere nasıl benzeştiğimizi ve aynılaştığımızı dimağlarımızdaki “sürüden ayrılanı kurt kapar” gibi bir sözünün hikâyesidir. Böyle bir kararın sonucu olarak nasıl herkesin aynılaştığını, farklı olanların farkını açığa çıkartamadığını da vurguladı.

Program sonunda KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl, katkı ve desteklerinden dolayı Melahat Aydın’a teşekkür ederek, kendisine bir plaket takdim etti. Program, katılımcıların soru ve görüşlerini paylaşmasıyla sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.