Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor

Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, her ay bir tiyatro oyununu, kütüphane buluşmalarını ve sinema söyleşileri ile konferansları Yalova izleyicisi ile buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 03:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 03:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor

Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Şehir Tiyatroları Müdürlükleri ile yaptığı işbirliği sayesinde, her ay farklı bir tiyatro oyununu Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelemeye başladı. 18 Aralık 2023 tarihinde, Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir Adam Yaratmak” adlı eseri RDKM’de Yalovalılarla buluşacak. Bursa Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyunun davetiyeleri ise ücretsiz olarak Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, ayrıca 2023 yılı Mayıs ayından bu yana kütüphane buluşmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Her çarşamba akşamı saat 20.00’de İl Halk Kütüphanesi okuma salonunda gerçekleşen söyleşiler, çeşitli konu ve konuklarla ilgilileriyle buluşuyor. Bunun yanı sıra, her hafta salı günü saat 18.00’de Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlenen sinema söyleşileri ve konferanslar da Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde (Engelsiz Kafe) gerçekleştiriliyor.

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, 2023-2024 Kültür-Sanat Programını aylık bültenler halinde müdürlük web sitesinde paylaşıldığını, ilgilenenlerin, siteyi takip ederek etkinliklerden haberdar olabileceğini ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.