Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da köy yollarında bakım ve onarım sürüyor

Yalova İl Özel İdaresi, köy yollarında yıpranan ve bozulan yerleri hızla onarıyor. Ekipler, asfalt yama, büz döşeme ve köprü-menfez bakımı gibi çalışmaları aralıksız sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 02:45
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da köy yollarında bakım ve onarım sürüyor

Yalova İl Özel İdaresi, köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Ekipler, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamak için asfalt yama, büz döşeme ve köprü-menfez bakımı gibi çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, yaptığı açıklamada, köy yollarının önemine dikkat çekti. Yılmaz, “Köy yolları, kırsal kalkınmanın ve tarımsal üretimin temel unsurlarından biridir. Köy yollarının bakım ve onarımı, hem köylülerimizin hem de ürünlerinin pazarlara ulaşmasını kolaylaştırır. Bu nedenle, köy yollarına özel bir önem veriyoruz” dedi.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ekiplerin asfalt yama bakım ve onarım çalışmalarına, yağmur suyu geçiş noktalarında büz döşeme işlemlerine, tahrip olan köprü ve menfezlerde bakım-onarım çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Yılmaz çalışmaların Safran, Kirazlı, Örencik Köylerinde yoğunlaştığını belirterek, “Bu köylerimizde yolların durumu daha kötüydü. Ekiplerimiz, bu köylerimizdeki yolları hızla onarıyor. Vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Çalışmaların diğer köylerde de devam edeceğini ifade eden Yılmaz, “Hedefimiz, tüm köy yollarını bakım ve onarımdan geçirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmaktır. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Yalova Valimiz Sayın Dr. Hülya Kaya ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Hasan Soygüzel’e teşekkür ediyorum” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.