Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da köy yolları daha güvenli hale geliyor

Köy yollarında trafiğin daha güvenli bir şekilde sağlanmasını hedefleyen Yalova İl Özel İdaresi, Ayazma ve Sermayecik köyleri yolu üzerinde işaretleme ve trafik levhası yenileme çalışması gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 01:50
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da köy yolları daha güvenli hale geliyor

Yalova İl Özel İdaresi, Ayazma ve Sermayecik köyleri arasındaki yolda işaretleme ve trafik levhalarının yenilenmesi çalışmasını tamamladı. Yapılan bu çalışmalar sayesinde köy yollarında trafiğin daha güvenli bir şekilde ilerlemesi sağlandı. Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, bu yılı yol yapım yılı ilan ettiklerini belirterek, sadece yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışması yapmadıklarını, mevcut yollarda işaretleme ve trafik levhalarının yenilenmesi çalışmalarını da sürdürdüklerini dile getirdi. Yılmaz, “Bu çalışmalar ilimizde trafiği daha güvenli bir noktaya taşıyacak. Çalışmalarımız hızla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yol çizgi boyama çalışmaları tamamlandı

Ayazma-Sermayecik köyleri grup yolunda gerçekleştirilen trafik levha ve işaretleme çalışmaları, yol çizgi boyama ekibi tarafından tamamlandı. Yenilenen işaretlemeler ve levhalar, sürücülerin daha dikkatli ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerine yardımcı olacak.

Trafik güvenliği artıyor

Ümit Yılmaz, “Yol yapım yılı kapsamında sadece yeni yollar inşa etmiyoruz, aynı zamanda mevcut yollarımızın güvenliğini artırmak için işaretleme ve levha yenileme çalışmalarını da sürdürüyoruz. Bu çalışmalar, sürücülerin yolları daha güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlayacak” dedi.

Yapılan bu iyileştirme çalışmaları, Yalova'nın kırsal kesimlerindeki trafik güvenliğini artırmayı ve kazaları önlemeyi hedefliyor. Yenilenen trafik levhaları ve yol işaretlemeleri, hem yerel halkın hem de köyler arası ulaşımı kullanan ziyaretçilerin daha emniyetli bir seyahat deneyimi yaşamalarına katkı sağlayacak.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.