Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da HEM kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

2023/2024 eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaşılan şu günlerde Yalova Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi de Yalovalıların beğenisine sunuldu. Serginin açılış kurdelesini Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe birlikte kestiler

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 00:48
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da HEM kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Yalova Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından açılan kurslarda oluşturulan eserler, Yalova Kent Müzesi'nde düzenlenen yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. Sergi açılışına Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ev sahipliği yaptı.

Vali Kaya açılış konuşmasında, "Dünyanın hiçbir yerinde halkın eğitimine yönelik bütçeden bu denli önemli bir pay ayrılmadığını görüyorsunuz. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e yürekten teşekkür ediyorum. Bugün burada bu bütçeler sayesinde açılan Halk Eğitim kurslarımızın yıl sonu sergisini birlikte açıyoruz. Burada kursiyerlerimizin çok nitelikli çalışmaları yer alıyor. Kursiyerlerimizi ve kursların hocalarını da kutluyorum. Halk Eğitim Merkezlerimizin çalışmalarını çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

Vali Kaya ve beraberindekiler, serginin açılış kurdelesini kestikten sonra eserleri tek tek incelediler. Yalova Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi 6 Haziran 2024 tarihine kadar açık kalacak ve ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.