Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Hekimlere İstanbul Protokolü Eğitimi Verildi

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, adli tıp alanında uluslararası standartları belirleyen İstanbul Protokolü üzerine önemli bir eğitim düzenledi. 8 Temmuz Pazartesi günü İbn-i Sina Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, Yalova'daki hekimlere adli süreçlerde güncel bilgiler sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 06:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 06:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da Hekimlere İstanbul Protokolü Eğitimi Verildi

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, 8 Temmuz Pazartesi günü İbn-i Sina Toplantı Salonu'nda hekimlere yönelik önemli bir eğitim gerçekleştirildi. İstanbul Protokolü, adli tıp uygulamalarında uluslararası standartları belirleyen önemli bir referans noktası olarak kabul edilir. Yalova’da da bu kapsamda gerçekleştirilen İstanbul Protokolü Eğitiminde; İnsan hakları, etik ilkeler, adli muayene ve adli rapor düzenlemesi gibi konular ayrıntılı olarak ele alındı İstanbul Protokolü'nün gereklilikleri ve uluslararası standartlar doğrultusunda hekimlerin rolü üzerinde duruldu.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitime katılan hekimler, adli tıp alanındaki pratik bilgilerini güncellemiş oldular ve İstanbul Protokolü'nün sağladığı standartları yerine getirme konusundaki yetkinliklerini artırmış oldular.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.