Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da hafta sonu stres attıracak filmler bu hafta vizyonlarda yerini aldı

Bu hafta Yalova’da sinemaseverleri bir araya getiren Cinemapink ve Cinetime salonlarında birbirinden çeşitli olarak onlarca yeni film vizyonlarda yerini almaya başladı. Hafta sonunu değerlendirmek için program yapmak isteyen sinemaseverler için filmlerin detayları haberimizde yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 06:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 00:25
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova’da hafta sonu stres attıracak filmler bu hafta vizyonlarda yerini aldı

Kişilerin sosyalleşerek keyifli vakit geçirmeleri hem de entelektüel seviyesini artırmak amacıyla vizyondaki filmleri heyecanla takip eden sinemaseverler için Yalova’da Cinemapink ve Cinetime salonlarında yeni filmler vizyonlarda gösterime girmeye devam ediyor. Yalova Star AVM’de hizmet veren Cinemapink ve Özdilek Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Cinetime, geçtiğimiz günlerden bu zamana kadar gösterime giren filmler ile birlikte sinemaseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Dram, korku, psikolojik gerilim, aksiyon ve romantik komedi türlerindeki filmler yetişkinlere hitap ederken çocuklara yönelik ise komedi ve animasyon türündeki filmler oldukça ilgi uyandırmayı sürdürüyor.

FİLMLERİN DETAYLARI

Alien Romulus: Film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor.

“ALIEN: ROMULUS filmi, ışığa duyarlı epilepsiye veya diğer ışık duyarlılıklarına sahip olan kişileri etkileyebilecek, sürekli yanıp sönen ışıkları olan çeşitli sahneler/sekanslar içermektedir.”

Borderlans: Borderlans, 2009'da Gearbox stüdyosu tarafından geliştirilip piyasaya sürülen video oyunundan uyarlanan bir filmdir. Borderlands'in hikayesi, kötü şöhretli kaçak Lilith'in Pandora adlı gezegene geri dönüşüyle başlar. Lilith'e, tehditkar bir görev verilir. Eski paralı asker Roland, patlayıcı uzmanı Tiny Tina, koruyucu Krieg, çılgın bilim insanı Tannis ve esprili robot Claptrap gibi diğer suçlularla bir araya gelerek güçlü bir ittifak ve derin bir dostluk oluştururlar. Görevleri; güçlü bir adam olan Atlas'ın kayıp kızını bulmak ve korumaktır. Ancak, her şey bekledikleri gibi ilerlemeyebilir çünkü kız, evrenin kaderini değiştirebilecek büyük bir güce sahiptir.

Deadpool & Wolverine: Deadpool & Wolverine filminde kahramanlarımız yeni maceralarla geri dönüyor. Ryan Reynolds’ın ağzı bozuk Wade Wilson’ı, Hugh Jackman’ın meşhur pençeli Wolverine ile bir araya gelerek izleyicilerle buluşuyor. Reynolds ve Jackman, doğdukları karakterlere yeniden hayat verdiği bu filmde iki kahramanın evreni kurtarmak için bir araya gelmelerini ve Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı mücadele etmelerini konu ediniyor. Reynolds ve Jackman’ın dostluğu, filme dost ve düşman dinamizmi katarken Jackman’ın Wolverine çizgi romanlarındaki sarı kostümünü giymesi ise nostaljik anlar yaratıyor. Deadpool & Wolverine filmi, Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) aksiyon dolu sahneler ve esprili diyaloglar sunuyor.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4- Buzuldaki Sır: Tili, Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü olarak ormanı bir tatil köyüne dönüştürmüş ve turistleri çekmeyi başarmıştır. Ancak, buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görür ve orman halkı arasında tartışmalar başlar. Kaptan Pengu ve arkadaşları durumu anlamak için kuzeye gelirler fakat geldiklerinde Tili yoktur. Bütün gruplardan dışlanan Tili bu sırada yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. Bu ikili, birbirlerinden çok şey öğrenecek ve penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.

Ters Yüz 2: Ters Yüz 2 filmi, artık bir ergen olan Riley'nin çılgın ve kişisel duygularla dolu yeni maceralarını konu alıyor. Riley, ergenlik dönemine adım attıkça, zihnindeki kumanda merkezi büyük bir karmaşaya sürüklenir. Daha önce uyum içinde çalışan Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti, şimdi yeni duygular olan Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç ile başa çıkmak zorundadır. Kumanda merkezindeki bu beklenmedik değişiklikler, Riley'nin iç dünyasında büyük bir yıkıma yol açar. "Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda, Riley'nin ergenlik yıllarına tanıklık ederken, onun yeni duygularla baş etme sürecini izleyip, duygusal yolculuğuna eşlik edeceksiniz.

Yarışçılar- Büyük Hesaplaşma: Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma, her yıl düzenlenen Koşan Adam yarışmasının öncesinde oyuncuların, sahibini dünyanın mutlak hükümdarı yapan efsanevi 'Süper Kemer'i elde etmek için bir dizi mücadeleden geçmesini konu alıyor.

Her yıl düzenlenen 'Koşan Adam' yarışmasında internet yayıncısı Pangpang oyuncularla röportaj yapıyor ve onlara, kullanıcısını dünyanın mutlak hükümdarı haline getirebilecek efsanevi 'Süper Kemer'i anlatıyor! Yarışçılardan Zürafa Lonky, Süper Kemer’i almak için sabah erkenden gizlice dışarı çıkar, ancak diğerlerinin de aynı fikirde olduğunu görünce şok olur. Yarışçılar Pangpang'ın zorluklarıyla mücadele ederken bencil davranmaları ve açgözlülükleri arkadaşlıklarının çatlamasına neden olur ki bu da Pangpang'ın şovu için büyük bir malzeme olur.

Çılgın Hırsız 4: Çılgın Hırsız 4, Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Son Bir Tatil: Film, boşanacakları haberini kızları Sude'ye söylemek için doğru anı yaratmaya çalışan ve bunun için ailece bir tatil organize eden İhsan ve Selma'nın başından geçenleri konu ediniyor.

Amir: Seda, Cansel ve Roza şehir dışında okuyorken Teoman, Onur ve Berke ise İstanbul’da öğrencidir. Roza ve Berke sevgilidir. Yaptıkları bir planla hep beraber evde eğlenceli bir gece geçirmek için toplanırlar. Eğlencenin dozunu kaçırdıklarında bir davet gerçekleştirirler. Bu davet bir zaman aralığına bağlıdır. Ancak hiçbir şey beklendiği gibi gitmez bu korkunç davet bir zaman aralığına bağlı kalmaz. Korku dolu saatler başlarken gizli gerçekler ortaya çıkacaktır.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.