Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da hafta sonu stres attıracak filmler bu hafta vizyonda!

Yalova’da sinemaseverleri bir araya getiren Cinemapink ve Cinetime salonlarında birbirinden farklı olarak onlarca yeni film vizyonlarda yerini almaya devam ediyor. Hafta sonunu değerlendirmek için program yapmak isteyen sinemaseverler için filmlerin detayları haberimizde yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 02:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 02:53
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova’da hafta sonu stres attıracak filmler bu hafta vizyonda!

İnsanların sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek, genel kültürünü geliştirmek ve rahatlamak amacıyla tercih ettiği film izleme alışkanlığını sinemada sevenler için Yalova’da Cinetime ve Cinemapink salonlarında yeni filmler gösterime giriyor. Hafta içi yoğun bir tempoyla çalışan vatandaşların stres atma ve rahatlama yöntemlerinden biri de sinema oluyor. Bu hafta sonu yoğun bir haftanın ardından dinlenmek isteyen vatandaşlar için Özdilek Alışveriş Merkezinde hizmet veren Cinetime ve Star AVM’de hizmet veren Cinemapink, geçtiğimiz haftalarda gösterime giren filmlere ek olarak yeni gelen filmlerle sinemaseverleri ağırlamayı büyük bir hızla sürdürüyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, aksiyon ve romantik komedi türlerindeki filmlerle yetişkinleri bekleyen sinema salonlarında ayrıca çocuklar için birbirinden keyifli komedi ve animasyon türlerinde filmler yer alıyor.

FİLMLERİN DETAYLARI

 

Borderlands: Borderlands, 2009'da Gearbox stüdyosu tarafından geliştirilip piyasaya sürülen video oyunundan uyarlanan bir filmdir. Borderlands'in hikayesi, kötü şöhretli kaçak Lilith'in Pandora adlı gezegene geri dönüşüyle başlar. Lilith'e, tehditkar bir görev verilir. Eski paralı asker Roland, patlayıcı uzmanı Tiny Tina, koruyucu Krieg, çılgın bilim insanı Tannis ve esprili robot Claptrap gibi diğer suçlularla bir araya gelerek güçlü bir ittifak ve derin bir dostluk oluştururlar. Görevleri; güçlü bir adam olan Atlas'ın kayıp kızını bulmak ve korumaktır. Ancak, her şey bekledikleri gibi ilerlemeyebilir çünkü kız, evrenin kaderini değiştirebilecek büyük bir güce sahiptir.

Çılgın Hırsız 4: Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Deadpool & Wolverine: Filminde kahramanlarımız yeni maceralarla geri dönüyor. Ryan Reynolds’ın ağzı bozuk Wade Wilson’ı, Hugh Jackman’ın meşhur pençeli Wolverine ile bir araya gelerek izleyicilerle buluşuyor. Reynolds ve Jackman, doğdukları karakterlere yeniden hayat verdiği bu filmde iki kahramanın evreni kurtarmak için bir araya gelmelerini ve Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı mücadele etmelerini konu ediniyor. Reynolds ve Jackman’ın dostluğu, filme dost ve düşman dinamizmi katarken Jackman’ın Wolverine çizgi romanlarındaki sarı taytı giymesi ise nostaljik anlar yaratıyor. Deadpool & Wolverine filmi, Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) aksiyon dolu sahneler ve esprili diyaloglar sunacak.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır: Tili, Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü olarak ormanı bir tatil köyüne dönüştürmüş ve turistleri çekmeyi başarmıştır. Ancak, buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görür ve orman halkı arasında tartışmalar başlar. Kaptan Pengu ve arkadaşları durumu anlamak için kuzeye gelirler fakat geldiklerinde Tili yoktur. Bütün gruplardan dışlanan Tili bu sırada yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. Bu ikili, birbirlerinden çok şey öğrenecek ve penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.

Ters Yüz 2: Ters Yüz 2 filmi, artık bir ergen olan Riley'nin çılgın ve kişisel duygularla dolu yeni maceralarını konu alıyor. Riley, ergenlik dönemine adım attıkça, zihnindeki kumanda merkezi büyük bir karmaşaya sürüklenir. Daha önce uyum içinde çalışan Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti, şimdi yeni duygular olan Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç ile başa çıkmak zorundadır. Kumanda merkezindeki bu beklenmedik değişiklikler, Riley'nin iç dünyasında büyük bir yıkıma yol açar. "Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda, Riley'nin ergenlik yıllarına tanıklık ederken, onun yeni duygularla baş etme sürecini izleyip, duygusal yolculuğuna eşlik edeceksiniz.

Asansör Oyunu: Asansör Oyunu, kayıp olan kız kardeşini bulmaya çalışan bir gencin hikayesini konu ediyor. Kayıp olan kız kardeşinin peşine düşen Ryan, kardeşinin kaybolduğu gece oyuncuların çevrimiçi olarak bulunabilecek bir dizi kuralı kullanarak başka bir boyuta seyahat etmeye çalıştıkları bir asansörde gerçekleştirilen oyuna katıldığını öğrenir. Bir dizi uyarıcıyı görmezden gelen Ryan, kardeşinden bir iz bulma umuduyla oyuna katılmaya karar verir. Ancak çok geçmeden bu uyarıların bir nedeni olduğunu öğrenir.

El Fecr: Psikoloji bölümünde okuyan üç öğrenci, bir tez ve bir belgesel için akıl hastası bir hastayla tanışır. Zihinsel değişimin aşamalarına ilişkin araştırmaları, mantıkla kabul edilmesi zor mistik şeylere yol açar.

Alien- Romulus: 16.08.2024 tarihinde vizyona girecek olan film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.