Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Yalova’da, Stadyum Caddesi’nden 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden coşkulu bir yürüyüş gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 14:29
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Gençlik Haftası her yıl 15-21 Mayıs aralığında kutlanmaktadır. Ülkemizin farklı yerlerinde her sene kalabalıklar halinde görkemli törenler ile kutlanan bu anlamlı hafta Yalova’da da heyecan, coşku ve mutlulukla kutlanmaya başlandı. Düzenlenen etkinlikler 20 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Gençlik Haftası Yalova’da coşkuyla kutlanıyor

15 Mayıs Çarşamba günü sabah saatlerinde kurulan resim sergisinin ardından, akşam saat 18:00’da toplanan coşkulu kalabalık, bayraklar ve flamalar eşliğinde Stadyum Caddesi'nden başlayarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar ilerledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Nihat Kahveci’de gençler ile birlikte yürüyen isimler arasında yer aldı.

Gençlerin enerjisi ve coşkusu etkinliğe renk kattı ve katılımcılar arasında büyük bir dayanışma ve birlik duygusu oluşturdu. Gerçekleştirilen görkemli yürüyüş, Yalova sokaklarında renkli anlara sahne oldu.

Gençlik Marşı eşliğinde Yalova’nın farklı spor branşlarından genç sporcular ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı yürüyüşe, Yalovalılar da balkonlarından alkışları ile destek verdi.

Saatler 18:30’u gösterdiğinde görkemli kalabalık, tören alanına giriş yaptı. Düzenlenen çelenk töreninde, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Atatürk Anıtı’nın önüne çelenk bıraktı.

Programın devamında ise 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunarak etkinlik sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.