Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da eğitim yılına hazırlık için tatil yapmadıllar

Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okullarını kendi elleriyle boyayıp bakımdan geçirerek örnek bir davranış sergilediler.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 10:56
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da eğitim yılına hazırlık için tatil yapmadıllar

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken, Yalova’daki eğitim kurumları da yeni döneme hazırlanmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu çerçevede Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğretmen ve yöneticileri, yaz tatilini dinlenerek geçirmek yerine, okullarının boya, badana, bakım ve onarım işlerini üstlenerek örnek bir davranış sergiliyor.

Okul Müdürü İmran Biber, “2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlıklarımızı büyük bir özenle tamamladık. Tatil süresince yönetim ekibimiz ve öğretmenlerimizle birlikte sınıflarımızı boyadık, kırık muslukları ve kapı kollarını tamir ettik. 500 öğrencimiz ve 47 öğretmenimizle yeni eğitim yılına hazırız. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” diye konuştu. 

Bu özverili çalışmalarıyla öğrencilerine en iyi şartları sunmayı hedefleyen Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi, diğer eğitim kurumlarına da örnek oldular. 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.