Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da down sendromlu Meryem’in polislik hayali gerçek oldu

Yalova Emniyet Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla duygulandıran bir etkinlik gerçekleştirdi. Polis olmanın hayalini kuran down sendromlu Meryem isimli genç kızın evine giden polisler, ona polis kıyafeti hediye ederek ekip otosunda gezdirdiler

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 14:14
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da down sendromlu Meryem’in polislik hayali gerçek oldu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, özel gereksinimli Meryem’in ailesinin talebi üzerine harekete geçti. Meryem’in Çiftlikköy’deki evine giden polisler, ona Toplum Destekli Polis elbisesi giydirdiler. Meryem, polis arabasına bindirilerek okuluna götürüldü. Burada arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevgiyle karşılanan Meryem’in mutluluğuna ortak olundu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, özel gereksinimli vatandaşların hayallerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtti. Açıklamada, “Meryem’in polis olma hayalini yerine getirmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Meryem’in sevincine tanık olmak bizi de çok mutlu etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Meryem’e böyle bir sürpriz yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz” denildi.
Meryem ise kendisine böyle güzel bir hediye sunan polislere teşekkür etti. Meryem, “Polis olmak çok güzel bir şey. Polisler bana polis kıyafeti hediye ettiler. Polis arabasına bindim. Arkadaşlarım ve öğretmenlerim beni çok sevdi. Bana böyle bir sürpriz yapan polislere çok teşekkür ediyorum. Onlar benim kahramanlarım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.