Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da dondurma sezonu büyük bir hızla devam ediyor

Yaz mevsiminde sıcaklıkların artarak devam etmesiyle birlikte Yalova Sahili’nde dondurmacılarda yoğun bir kalabalık gözlemlendi. Yaz sezonunun kendini göstermesiyle beraber vatandaşlar ilk tercihini yine dondurmadan yana kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 07:31
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova’da dondurma sezonu büyük bir hızla devam ediyor

Yaz sezonunun büyük bir hızla devam etmesi ile vatandaşlar Yalova Sahili’ni doldurdu. Bu sıcak günleri ailesi ve sevdikleri ile birlikte geçirmek isteyenler, Yalova Sahili’ndeki dondurmacılarda yerini aldı. Park, bahçe, kafeterya alanlarında yoğun bir artış gözlenirken, dondurmacı tatlıcı gibi işletmelerde de hareketlilik gözlemlendi. Özellikle yaz aylarının tüm sıcaklığıyla artarak devam etmesi yoğunluğun azalmadan süreceğini göstermiş oldu.

Yaz sezonunu büyük bir gayretle geçirmeye çalışan Cemre Dondurma işletmecisi, “Havalar şu an çok sıcak olduğundan geçen aylara oranla daha fazla hareketlilik var. Müşterilerimiz bizi burada yıllardan beri bildiği ve tanıdığı için işletmelerimizi tercih ediyorlar” dedi. Havalar çok sıcak olduğu sürece dondurma satışlarının da bir o kadar olduğunu belirten işletmeci devam eden yaz sezonuyla ilgili düşüncelerini yalovahayat.com ile paylaştı.

“Bir top dondurma 30 TL”

Satışların yaz başından itibaren çoğaldığını söyleyen Cemre Dondurma işletmecisi, “Dondurma fiyatlarında her sene bir artış görülüyor ham maddeye gelen zam doğal olarak dondurma fiyatlarının da yükselmesine neden oldu. Yaz başladığından itibaren havaların çok sıcak olmasıyla hareketlilik arttı. Hava ne kadar güzelse sıcaksa dondurma da o kadar çok tüketilir. Külahta bir top dondurmayı 30 TL’den satıyoruz. Dondurmanın kilosu 600 TL’den başlıyor. 3 top kornet 90 TL, helvalı dondurma da 90 TL’den satıyoruz. Havalar hafif serinlese bile vatandaş bizi biliyor buradan almaya devam ediyor. Umarım satışlarımız daha çok olur” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.