Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 11. Evrensel Çocuk Filmleri Festivali başladı

Yalova, 11. Evrensel Çocuk Filmleri Festivali’ne (UKFF) ev sahipliği yapıyor. Festival, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın (YTSO) ev sahipliğinde 13 Ekim-5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da 11. Evrensel Çocuk Filmleri Festivali başladı

Festivalin açılış programı, YTSO Konferans Salonu’nda yapıldı. Programa Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ile festivalde filmleri yer alan yabancı yönetmenler ve davetliler katıldı.

11. Evrensel Çocuk Filmleri Festivali YTSO Konferans Salonu'nda düzenlenen açılış programı ile start aldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, sanatı ve sanatın her türünü desteklediklerini dile getirdi. Evrensel Çocuk Filmleri Festivali gibi uluslararası bir organizasyona Yalova’da ev sahipliği yapmaktan da büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Kaya, emeği geçenleri kutladı. Festivalin Genel Direktörü Rowena Martinez Ulayan ise, festivalin amacının çocuklara barış ve sevgi mesajları vermek olduğunu söyledi. Ulayan, “Biz sanatla ilham veriyoruz, ilham vererek barış için eserler oluşturuyoruz. Çünkü ilham verilmiş bir toplum asla savaş oluşturmaz” dedi.
Festivalde, Türkiye’den ve dünyadan 50’ye yakın film gösterilecek. Filmler, çocukların eğitimi, hakları, sorunları ve çözümleri üzerine farklı bakış açıları sunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.