Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiçeği, Kayseri’yi güzelleştirecek

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 6 bin metrekarelik alanda Kayseri’ye nefes aldıracak park projesinin peyzaj çalışmalarına Yalova çiçekleriyle başladıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 17:07
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiçeği, Kayseri’yi güzelleştirecek

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, Yalova'dan getirttikleri bitkilerle tasarımına başladıkları peyzaj çalışmalarının birkaç güne tamamlanacağını duyurdu.

“Böyle güzel bitkilerle peyzaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Ziyaretinde şehir merkezini güzelleştirmenin önemine değinen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Bu yüzden yalnızca ağaç değil, böyle güzel bitkilerle de peyzaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Restorasyonunu yaptığımız Köşk Medrese'de, Gön Han'da da böyle güzel çalışmalara imza atacağız.Otoparkıyla, yeşilliğiyle, sanat atölyesiyle harika bir mekan ortaya çıkardık. Hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde bilgi verdi. Belediyenin yeni döneminde de rekor hizmetlerine hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Palancıoğlu, “31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni hizmetlerimizi birlikte hayata geçirmek için dua ve desteklerinizi bekliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.