Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarında Fiyatlar Şaka Gibi

Yalova Kapalı Pazaryerinde her Perşembe kurulan Bit Pazarı her hafta olduğu gibi bu haftada Yalova halkına kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bit Pazarında Fiyatlar Şaka Gibi

Pek çok Yalovalı her Perşembe bit pazarına yoğun ilgi gösteriyor. Satıcılara göre bunun nedeni dur durak bilmeyen zamlar. İsmini vermek istemeyen bir Pazar esnafı, sormuş olduğumuz her Perşembe yaşanan yoğunluğun nedeninin ne olduğunu düşünüyorsunuz sorusuna “vatandaşımız ekonomik durumun kötülüğünden kaynaklı alışveriş yaparken bir şeyi almadan önce iki kere düşünür oldu. Bizler bit pazarı esnafı olarak ikinci el ve sıfır ürünlerimizi mümkün olduğunca uygun fiyatlara satarak, vatandaşın cebini yormamaya çalışıyoruz. Bu sebepten ötürü de sağ olsun vatandaşımız pazarımıza yoğun ilgi gösteriyor.” Diye cevap verdi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte bazı veliler çocuklarına kıyafet, kırtasiye araç gereçleri ve çeşitli ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılayabilmek adına bit pazarını ziyaret etti. Antikadan oyuncağa, elektronikten giyime pek çok ürünü bünyesinde barındıran bit pazarında bu hafta en çok rağbet gören ürün kırtasiye malzemeleri oldu. Yaptığımız incelemeler sonucunda ise şu anda dışarıdaki bir mağazada en az 200 TL’den satılan t-shirtler bit pazarında ise 25 TL’den başlayan fiyatlar ile vatandaşın karşısına çıkartılıyor.

Haber/Murat Can Aytemur 

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.