Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarı’nda vatandaş, ‘’Anılarımı tazeledim’’ dedi

Yalova Bit Pazarı, her hafta çok sayıda vatandaşı misafir etmeye devam ediyor. Yalovalı vatandaşların gözde pazarlarından olan Yalova Bit Pazarı’nın nabzını bu hafta da siz değerli okurlarımız için tuttuk, detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 16:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Bit Pazarı’nda vatandaş, ‘’Anılarımı tazeledim’’ dedi

Yalova Bit Pazarı gerek Yalovalı vatandaşlar gerekse de şehir dışından gelen misafirlerin gözde pazarlarından olmayı başarmıştır. Her perşembe Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde kurulmakta olan ve bünyesinde pek çok ürün barındıran Pazar her hafta olduğu gibi bu hafta da doldu taştı. Küçükten büyüğe pek çok vatandaş işlerine yarayacak bir ürün olup olmadığını görmek adına pazarı ziyaret etti. Bünyesinde farklı türlerde yüzlerce ürün bulunduran Yalova BİT Pazarı’nda, işinize yarayacak veya gördüğünüz zaman ilginizi çekecek bir ürün bulmak oldukça olası.

Bit pazarları ülke genelinde oldukça rağbet gören pazarlar arasında yer almaktadır. Vatandaşlar bulundukları illerde bit pazarlarına giderek, farklı türlerdeki ürünleri inceleyerek hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de geçmişe yönelik bir yolculuk yapmış oluyor. Yalova Bit Pazarı’nda bu hafta otomobil aksesuarları, kitaplar, antika ürünler, ayakkabılar, kıyafetler ve oyuncaklar dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

‘’Anılarımı tazeledim’’

Yalova Bit Pazarı’nda ürünleri inceleyen bir vatandaşa sormuş olduğumuz ‘bit pazarını nasıl buluyorsunuz, memnun musunuz?’ sorusuna aldığımız cevap, ‘’Yalova Bit Pazarı’na eksiksiz her hafta geliyorum desem yalan söylemiş olmam. Burası öyle bir yer ki, bu hafta bir şey almayacağım diyorum sonra bir bakıyorum bir dünya şey alıp evin yolunu tutmuşum. Şöyle diyeyim zaten artık herkes farkında ama, fiyatlar dışarıda gerçekten uçmuş durumda. Allah insanlara kolaylık versin, bu enflasyon bizleri mahvetti. Buraya kafam dağılsın diye geliyorum, bakmayın Pazar diye geçiyor ama oldukça eğlenceli bir yer. İnsanı çocukluğuna götürüyor burası. Biz çocuktuk daha çok iyi hatırlıyorum babam evde Atilla Kaya kasetleri biriktirirdi. Bugün dolaşırken kutulardan birisinin içerisinde Atilla Kaya’nın ‘Kutupta yaz gibi’ kasetini gördüm inanın gözlerim yaşardı. Bu parayla alınabilecek bir mutluluk değil, anılarımı tazeledim. Uzun lafın kısası bu pazarı herkese tavsiye ederim, hem uygun fiyatlı hem de çeşitlilik çok’’ şeklinde oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.