Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar?

Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde her Perşembe kurulmakta olan Bit Pazarı bu hafta da doldu taştı. Oyuncaktan kıyafete, kıyafetten kitaplara kadar her çeşit ürünü bünyesinde bulunduran bu pazar Yalova Halkı tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar?

Kıyafet almak isteyen veya alet çantasına yeni ürünler eklemek isteyen vatandaşların uğrak yeri olan bu pazar sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçilerine kapılarını açıyor ve gün boyu kalabalık devam ediyor. Yalova’da bugün etkisini gösteren yoğun yağışa rağmen pazar yeri doldu taştı.

Bünyesinde sıfır ve ikinci el olmak üzere pek çok ürün barındıran bu pazarda kışlık kıyafet, bot, mont, yağmurluk ve pantolon gibi pek çok farklı kışlık çeşitlerini görmek mümkün. Vatandaşı en uygun fiyatlar ile karşılayan pazar esnafı ise bu pazarın popülerliğinin devam etmesindeki en büyük etken diyebiliriz.

Uygun fiyata bol çeşit

Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde Kurulan Bit Pazarı sadece kıyafet veya ayakkabı satmıyor. Bit Pazarı’nda çeşitli müzik aletleri ve farklı kategorilerde pek çok kitap bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuklar için yine sıfır veya ikinci el olmak üzere değişkenlik gösteren fiyatlar ile beraber piyasada pahalı olan oyuncaklarda uygun fiyata satılıyor. Yalova Halkı ve şehre gelen misafirlerin uğrak noktası olan bu pazar sadece gezmek ve ürünleri incelemek için pazara gelen bir vatandaşa bile mutlaka ilgisini çekecek bir ürün bulma şansı yaratıyor.

 

"Hemen yanı başımızda, uygun fiyatlı daha ne olsun"

Bit Pazarı’nda 7’den 70’e herkese hitap edecek ürünler bulunmaktadır. Bu hafta pazara ziyarete gelen bir vatandaş çocuğu ile beraber gelerek kıyafetleri incelerken kendisine yönelttiğimiz, ‘sizin için bu pazarın avantajı nedir?’ sorusuna, ‘’ Çocuklar gerçekten çok hızlı büyüyor. Geçen sene aldığımız mont ve kazaklar bu sene küçük geliyor. Mağazalarda fiyatlar ateş pahası, Burada sıfır ürünler satıldığını öğrendikten sonra ara ara ziyaret etmeye başladım. Eskiden Çiftlikköy’de bulunan Sosyete Pazarı’na giderdim ancak orası bize biraz uzak kalıyordu. Burası hemen yanı başımızda, ulaşım açısından da şehir merkezinde bulunması bize büyük avantaj sağlıyor. Aynı zamanda da uygun fiyatlı ürünler, daha ne olsun. Mesela kızıma bu kırmızı kazağı 80 TL’ye aldım gerçekten bu ekonomik durumda bu fiyat şaka gibi. E hal böyle olunca doğal olarak popülaritesini kaybetmeyerek her hafta ziyaretçileri ile buluşuyor’’ diye cevap verdi.

 

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.