Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar?

Yalova’nın gözde pazarlarından olan Bit Pazarı her perşembe olduğu gibi, bu perşembe de doldu taştı. Yalovalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazar bu hafta çok sayıda kişiyi ağırladı. İşte Yalova Bit Pazarı'nda fiyatlar var neler var?

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar?

Yalova Bit Pazarı, Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde her perşembe ziyaretçilerine kapılarını açmaya devam ediyor. Bazı vatandaşların sandığı aksine Bit Pazarı’nda sadece 2.el ürün satılmıyor, aynı zamanda bünyesinde pek çok sıfır, kaliteli ürün barındırıyor. Pazarın içerisinde antikadan, giyim ürünlerine kadar pek çok şeyi bulmak mümkün. Sonbahar ile birlikte yağışların başlaması ve hava sıcaklıklarının yavaş yavaş düşmesi nedeniyle bu hafta Bit Pazarı’nda kışlık mont, bot, kazak, sweatshirt, bere ve şapkalar tezgahlarda yerini aldı. Üstelik bu pazarda 10TL’den başlayan fiyatlarla pek çok ürün bulmak mümkün. Hayat pahalılığının artmasından kaynaklı mağazalara olan ilginin eskisi kadar yoğun olmadığı görülmektedir.                                              

Üstümüze başımıza nereden ne alacağız

Pazara alışverişe gelen bir vatandaş, pazardan memnun musunuz diye yönelttiğimiz soruya’’ Memnunuz, memnun olmasak ne yapacağız sanki? Üstümüze başımıza nereden ne alacağız uygun fiyatlı olarak. Kira mı ödeyelim, fatura mı ödeyelim yoksa üstümüze başımıza giyecek mi alalım vallahi şaşırmış durumdayız.

Önümüz kış mecburen kombi yakacağız veya soba kullananlar odun, kömür alacak. Malum okullarda başladı çocuklarımızın yol ve yemek masrafı arttı. Allah asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan herkesin yardımcısı olsun, hayat çok pahalı.’’ Diye cevap vererek ülkedeki ekonomik durumu kendi bakış açısından özetledi. Bir başka vatandaş ise fiyatlar ne kadar yükselirse yükselsin bu pazarda her zaman dışarıya oranla çok daha uyguna ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum diyerek sözüne başladı ve ‘’bazı kişilerin aklında soru işareti oluşuyor bit pazarı neymiş, sadece ikinci el satılıyor o pazarda diyor.

Bu söylemler asla gerçeği yansıtmıyor uzun zamandır bu pazara gelirim ve şimdiye kadar pek çok farklı kategoriden sıfır ve gerçekten kaliteli ürün görme şansım oldu. Mutlaka herkesin ziyaret etmesini öneririm.’’ Dedi.

Tüm ülke çapında olduğu gibi Yalova’da da hayat pahalılığı sürüyor. Vatandaşlar genel anlamda şikayetçi, ancak Yalova Bit Pazarı ziyaretçilerin ilgisini kaybetmeden yoluna devam ediyor. Market ve mağazalara oranla çok daha uyguna kaliteli ürünleri satan Yalova Bit Pazarı adeta zamlara meydan okuyor. Bu hafta pazarda en çok tercih edilen ürünler kışlık kıyafetler ve küçük ev araç-gereçleri oldu.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.