Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi Yaz Spor Okulları dolu dizgin devam ediyor

1 Temmuz tarihi itibariyle başlayan Yalova Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda toplam 408 sporcu farklı branşlarda eğitim alıyor

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 06:50
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova Belediyesi Yaz Spor Okulları dolu dizgin devam ediyor

Basketbol, masa tenisi, yüzme, cimnastik, satranç ve güreş branşlarında yaşları 6 ile 12 arasında değişen sporcular eğitimlerini Yalova Belediyespor bünyesinde yer alan uzman antrenörler tarafından alıyor.

Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi tarafından verilen Yaz Spor Okulları hakkında bilgiler veren Koordinatör Sefa Demir, “Okulların tatile girmesiyle birlikte kayıtlarımızı toplam 6 branşta açtık. Kayıtlarımızın açılmasıyla birlikte yoğun bir talep oldu. Çalışmalara 1 Temmuz tarihiyle başladık ve 1 Eylül itibariyle sona erecek. 6 branşta toplam 408 sporcumuz yer alıyor. Buradaki en büyük amacımız çocuklarımızı telefondan, tabletten, bilgisayardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yaptırmaya teşvik ediyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜREL: SPOR İLE GENÇLERİMİZ TAKIM RUHU İLE ÇALIŞMAYI ÖĞRENİYOR

Gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla Yalova Belediyesi’nin bu tür etkinlikler düzenlendiğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, “Sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerinden dolayı toplum sağlığı için de önemli bir yatırım olarak görüyoruz. Yalova Belediyesi'nin, Yaz Spor Okulları aracılığıyla gençlerin ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak toplumda pozitif bir etki yaratmaya yardımcı oluyoruz. Ayrıca Yaz Spor Okulları'nın gençlerin sosyal becerilerini geliştirmelerine, bu okulların, gençlerimizin özgüvenlerini artırmalarına ve takım ruhu içinde çalışmayı öğrenmelerine yardımcı oluyor” dedi.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.