Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi’nden su patlaklarına müdahale

Yalova Belediyesi, geçtiğimiz gün İstanbul Caddesi ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen su patlaklarına hızla müdahale etti. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından bölgeye intikal ederek gerekli onarım çalışmalarını yaptı ve arızaları giderdiler

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 12:21
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Belediyesi’nden su patlaklarına müdahale

Yalova'da geçtiğimiz gün öğle saatlerinde İstanbul Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi Didem Sokak’ta içme suyu hatlarında meydana gelen su patlakları, bölgedeki su akışını etkileyerek vatandaşlarda kısa süreli rahatsızlığa neden oldu. Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki bölgede de aynı anda yaşanan arızalara müdahale etti. Yapılan etkili ve özverili çalışmalar sonucu iki bölgede de sorun çözüldü.

Yalova Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaparak, “İstanbul Caddesi ve Gaziosmanpaşa Mahallemizde meydana gelen su patlaklarına anında müdahale ettik. Ekiplerimiz, olayın büyümesini engelleyerek gerekli onarım işlemlerini en kısa sürede tamamladı ve vatandaşlarımızın günlük yaşamını kesintiye uğratmadan sorun çözüldü. Bu tür acil durumlarda gösterdikleri özverili çalışmaları için ekiplerimize teşekkür ederiz. Yalova Belediyesi olarak altyapı hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için tüm önlemlerimizi alıyoruz, olası arızalara da anında müdahale ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.