Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi'nden gece mesaisi

Yalova Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yalova’nın daha temiz daha düzenli olması adına gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Yalova Belediyesi ekipleri, Fatih Caddesi’nde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 06:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 06:26
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediyesi'nden gece mesaisi

Yalova Fatih Caddesi, yol boyunca ekiplerin azimli çalışması sayesinde tertemiz olurken aynı zamanda da yollar yıkandı, çöpler temizlendi ve hijyeni artırmak adına çalışmalar gerçekleştirildi. Yalova Belediyesi, vatandaşın sağlığını etkileyen olumsuz durumlara karşı önlem almak ve şehrin temizliğini korumak adına gerçekleştirmekte olduğu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

yaloba belediyesi sokakları temizliyor

Yalova’nın farklı caddelerinde ve mahallelerinde temizlik ve hijyen açısından daha güzel bir Yalova oluşturmak adına çalışmalarına aralıksız devam eden Yalova Belediyesi aynı zamanda da Yalova’nın daha estetik bir görüntü kazanması adına bu tarz temizlik çalışmalarının önemine değindi.

Yalova Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, ‘’An itibariyle Fatih Caddesi’ndeyiz. Evimiz, kapımız, şehrimiz tertemiz olsun diye gece gündüz temizlik çalışmalarımıza devam ediyor. Güzel şehrimiz Yalova için, gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmaları hız kesmeden devam edecek.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.