Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi, kalplere dokunuyor… Yalova Belediyesi’nden görme engelli vatandaşlara ziyaret

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü’nde, görme engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyarette vatandaşların talep ve önerileri hakkında bilgiler alınıp hediye takdimi yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediyesi, kalplere dokunuyor… Yalova Belediyesi’nden görme engelli vatandaşlara ziyaret

Yalova Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, mahalle bazında yaptığı tarama çalışmalarında edindiği bilgiler kapsamında özellikle engelli ve yaşlı bireylere yönelik sık sık ziyarette bulunuyor. 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü sebebiyle de görme engelli bireyleri tek tek ziyaret eden ekipler, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un selamlarını ileterek talep edilen belediye hizmetlerine yönelik güncellemelerde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan ekipler, “Bu özel günde görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Başkanımız Mustafa Tutuk’un selamlarını ileterek bu özel güne binaen hazırladığımız hediyeleri takdim ettik.

Herkesin bir gün engelli olabileceği gerçeğini asla unutmadan, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.