Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel mutluluklara ortak oldu

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, davetleri geri çevirmeyerek açılış gerçekleştirdi ve nikah törenlerine katılım sağlayarak, mutlu günlerinde vatandaşın yanında oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 12:06
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel mutluluklara ortak oldu

Göreve geldiği günden bu yana sık sık vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden, talep ve önerileri dinleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel aynı zamanda da mutlu günlerinde vatandaşların yanında olmayı ihmal etmiyor. Başkan Gürel, açılışlar gerçekleştiriyor, nikah törenlerine katılıyor ve mutlu günlerinde vatandaşları yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak oluyor. Bu kapsamda halkın içinde olmaya devam eden Başkan Gürel, son olarak Yalova’ya yeni açılan bir işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

İpek-Furkan Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı Erzincan Kuruyemiş Dünyası’nın açılışını gerçekleştiren Gürel, işletme sahiplerine bol kazançlar dileyerek Yalova’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ayrıca Ebru-Ufuk ve Batuhan-Cansu çiftlerinin nikah törenlerine katılan Başkan Gürel, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Vatandaşların mutluluklarına ortak olması ve onların önemli günlerinde yanlarında bulunması, Yalovalılara verdiği önemi ve desteği vurgularken, aynı zamanda da ulaşılabilir ve halkın içinde bir belediye başkanı olacağının sinyallerini veriyor.

Açılışı gerçekleştirilen işletmenin sahipleri ve nikah törenlerine katıldığı çiftler, Başkan Gürel’e mutlu günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür ederken, Başkan Gürel’de sözlerinde, ‘’Mutluluklara ortak olduk. İpek-Furkan Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı Erzincan Kuruyemiş Dünyası’nın açılışını gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize bol kazançlar diliyorum. Ayrıca Ebru-Ufuk ile Batuhan-Cansu çiftlerinin nikah törenlerine katıldık. Genç çiftlerimizin yuvalarından sağlık, neşe ve mutluluk eksik olmasın’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.