Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Barosu sokak hayvanları için bir araya gelecek

Yalova Barosu, Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılması önerilen değişikliklerle ilgili görüşlerini dile getirmek üzere 26 Temmuz Cuma günü saat 12.30'da Cevdet Aydın Parkı'nda basın açıklaması düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 14:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Barosu sokak hayvanları için bir araya gelecek

Yalova Barosu, hayvan hakları konusunda önemli bir adım atarak Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle ilgili toplumun dikkatini çekmek amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirecek. Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılması teklif edilen değişikliklerin hayvan hakları açısından ciddiyetine ve mevcut yasal düzenlemenin nasıl iyileştirilebileceğine dair görüşlerin dile getirileceği basın açıklaması 26 Temmuz Cuma günü saat 12:30’da Yalova Cevdet Aydın Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılması istenen değişikliklerin detaylarıyla birlikte, toplumun bu konuda nasıl katkı sağlayabileceği ve duyarlılığın nasıl artırılabileceği üzerinde de durulacak. Yalova Barosu bu süreçte hayvanların korunması ve haklarının güçlendirilmesi konularında toplumun duyarlılığını artırmayı hedefliyor.

‘’Önemle rica olunur’’

Yalova Barosu tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifine ilişkin 26 Temmuz Cuma günü saat 12:30’da Cevdet Aydın Parkı’nda düzenlenecek olan basın açıklamasına tüm meslektaşlarımızın katılımı önemle rica olunur.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.