Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova av sezonu istişare toplantısı yapıldı

01 Eylül 2024 tarihi itibarı ile başlayacak olan balık avı sezonu öncesinde gerçekleştirilen istişare toplantısında sezonda uyulacak kurallar ve denetimler masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 14:09
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova av sezonu istişare toplantısı yapıldı

2024-2025 avcılık sezonu öncesinde, uyulması gereken kurallar ve denetimlerin değerlendirildiği istişare ve koordinasyon toplantısı, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Yalova Tarım ve Orman Müdür Vekili Selçuk Yaman, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya, Armutlu İlçe Müdürü Fatih Mehmet Kayalı, Yalova TCSG-17 Komutanı SG Gv. Asb. Kd. Üçvş. Eren Deneri, Armutlu Sahil Güvenlik Bot Komutanı SG Gv. Asb. Üçvş. Emrullah Melik Akçıl, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü görevli personelleri ve teknik personel katıldı.

01 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan balık avı sezonunda, avlanma kuralları, denetimler ve uyulması gereken prosedürler masaya yatırıldı. Yalova Tarım ve Orman Müdür Vekili Selçuk Yaman, toplantıda yaptığı konuşmada, "Balıkçılık sektörünün sürdürülebilirliği ve denizlerimizin korunması için kurallara uyum ve etkin denetim büyük önem taşıyor. Bu toplantıyla tüm tarafların görüşlerini alarak, sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda, balıkçılık ve su ürünleri ile ilgili denetimlerde iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Yaman, ayrıca denetimlerin etkinliği konusunda tüm birimlerin koordinasyon içinde çalışmasının, denizlerimizdeki su ürünlerinin korunmasında kritik rol oynayacağını belirtti.Toplantıya katılan diğer yetkililer de yeni sezona dair değerlendirmelerde bulunarak, gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.