Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Aşevinde artık sıcak yemek yerine erzak dağıtılacak

Yalova Aşevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sıcak yemek dağıtımını erzak yardımı olarak değiştirdiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 08:22
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Aşevinde artık sıcak yemek yerine erzak dağıtılacak

Yalova’da 18 yıldır ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtım hizmeti veren Yalova Aşevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, artık sıcak yemek yerine erzak yardımında bulunacağını açıkladı.

 

Dernek yönetimi ihtiyaç sahiplerini tespit etmek için destek istedi

Hayırseverlerin bağışlarıyla her gün 200 ihtiyaç sahibine sıcak yemek veren, özellikle Ramazan ayındaki iftar ve sahur yemekleriyle birçok vatandaşı sıcak yemekle buluşturan, Kurban Bayramı’nda birçok haneye et dağıtımı yapan, her ay yetim çocuklara harçlık yardımında bulunan Yalova Aşevi artık erzak yardımı yapacak. Hayırsever vatandaşları bilgilendirmek amacıyla açıklamada bulunan Yalova Aşevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Temmuz ayı itibarı ile sıcak yemek dağıtımını erzak yardımı olarak değiştirdiklerini ifade etti. Tüm hayırsever vatandaşlara, 18 yıldır kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden dernek yönetimi, kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerini kendilerine bildirmeleri için de vatandaşlara çağrıda bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.