Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Armutlu'da yol çizgileri yenilendi

Armutlu Belediyesi, ilçedeki hava şartları ve kullanıma bağlı olarak solan ve görülmesi zorlanan yol çizgilerini yenileyerek trafikte güvenliği arttırdı

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 01:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 01:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Armutlu'da yol çizgileri yenilendi

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede ulaşımın rahat bir şekilde sağlanması kadar trafik güvenliğini de önemsediklerini söyledi.
Armutlu Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ilçede yol çizgilerinin yenilenmesi çalışması başlatıldı. Belediye ekipleri, ilçedeki okul önleri ve ana arterlerdeki yol çizgilerini boyayarak, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.

Yol çizgilerinin yenilenmesi çalışması, ilçede olumlu karşılandı. Vatandaşlar, belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını, yol çizgilerinin daha net görüldüğünü, trafik akışının daha düzenli olduğunu belirttiler.
Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede ulaşımın rahat bir şekilde sağlanması kadar trafik güvenliğini de önemsediklerini ifade etti. İlçede eskiyen ve görülmesi zorlanan trafik çizgilerinin belediye ekipleri tarafından yenilendiğini ve bu sayede ilçede trafiğin yeniden güvenli hale getirildiğini dile getiren Tokat, ilçede trafik güvenliği için başka çalışmaların da devam ettiğini, sürücü ve yayaların trafik kurallarına uymalarını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.