Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Alperen Ocakları'ndan Yaşlı Bakım Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Yalova Alperen Ocakları İl Başkanı Ayberk Arabacı ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:30
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova Alperen Ocakları'ndan Yaşlı Bakım Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Yalova Alperen Ocakları İl Teşkilatı, Yalova Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde anlamlı bir ziyarete imza attı. İl Başkanı Ayberk Arabacı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, merkezin sakinleriyle sohbet ederek onlarla güzel vakit geçirdi. Ziyaret sırasında, yaşlıların deneyimlerinin kendileri için son derece önemli ve yol gösterici olduğunu vurgulayan Arabacı, bu tür ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

Arabacı, "Yaşlılarımızla bir araya gelerek hem onların hayat tecrübelerinden faydalandık hem de onlarla keyifli bir gün geçirdik. Bu organizasyonda bize destek olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erhan Çelik ve tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erhan Çelik de merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, böyle anlamlı etkinliklerin hem yaşlılar hem de toplum açısından büyük değer taşıdığını ifade etti. Alperen Ocakları'nın ziyareti, merkezdeki yaşlılar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.