Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak 2023? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda?

Ekranların severek izlenen Reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yeni sezonda da bomba gibi geliyor. İzleyenler yeni sezon ne zaman başlıyor? merak içerisinde. İşte yeni sezona dair tüm bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2023 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2023 22:03
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak 2023? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda?

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlıyor en merak edilen konular arasında yerini koruyor. Geçen sezon Reyting Rekortmeni olan dizi yeni sezonda da oldukça mükemmel kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi birçok ünlü ismin yer alıyor. Birçok izleyici tarafından tam not alan dizilerin başında yer alan Yalı Çapkını dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak merak konusu halinde geldi.

yalı çapkını ne zaman başlıyor

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman?

Dizi severlerin merakla beklediği Yalı Çapkını dizisi izleyenlerin karşısında kısa bir zaman içerisinde çıkması bekleniyor. Yeni sezon çekimleri halen başlamayan dizi izleyenler karşısında Eylül ayı içerisinde gelmesi bekleniyor. Yalı Çapkını 2 sezon hakkında tüm gelişmeleri ve güncel haberleri hızlı bir şekilde haberimize yükleyeceğiz.

yalı çapkını ikinci sezon

Yalı Çapkını dizi ne zaman başlıyor?

İlk günden sezon finaline kadar birçok izleyen tarafından tam not alan nadir diziler arasında yerini kaybetmeyen Yalı Çapkını dizisi her bölümü ile izleyenler tarafından merak ile beklendi. Dizinin takipçileri Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman başlayacak? konusu merak edilen konular arasında yerini almış durumda. Ömer dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak şuanda tam belli olmadı fakat Eylül ayı içerisinde başlaması tahmin ediliyor. Net bir tarih olması durumunda haberimizde paylaşacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.