Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşlar, hırsızlık ve dolandırıcılık konularında uyarıldı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 06:45
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vatandaşlar, hırsızlık ve dolandırıcılık konularında uyarıldı

Daha güvenli bir toplumsal yaşamın oluşturulması ve bireylerin genel güvenliğin sağlanmasında daha aktif rol almaları amacıyla çalışmalar yürüten Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin çalışmalar kapsamında vatandaşlara yönelik; işyerinden hırsızlık, araçtan hırsızlık, açıktan hırsızlık, ikametten hırsızlık, sahte para, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.

İş yerleri, pazarlar ve sahil başta olmak üzere vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanlarda bilgilendirme broşürleri dağıtan ekipler, belirli noktalara da uyarıcı afişler astı. Sözlü olarak da uyarılarda bulunan polis ekipleri, suçla mücadelede ve güvenlik politikalarının uygulanmasında vatandaşlarının desteğinin önemine vurgu yaptı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.