Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Vekili Atçı, konuk ekipleri ağırladı

Yalova Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı YAFEM tarafından düzenlenen 27. Türk Boyları Kültür Şöleni için ülkemize gelen konuk ekipleri makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 11:57
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Vekili Atçı, konuk ekipleri ağırladı

 27. Türk Boyları Kültür Şöleni'ne katılmak için Yalova'ya gelen konuk ekipler, Yalova Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret ederek, ülkelerine özgü hediyeler sundular. Ziyarette, Azerbaycan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İran Türkleri, Kuzey ve Güney Osetya, Gagauzya, Kuzey Makedonya, Sancak, Romanya Tatarları, Yakutistan, Kabardin, Bosna-Hersek ve Uygur Türkistan’dan gelen ekipler yer aldı.

Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı, misafirleri Yalova’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Türk Boyları Kültür Şöleni, Yalova'nın kültürel ve sosyal hayatına büyük katkı sağlamaktadır," dedi. Atçı, konuklarıyla tek tek sohbet ederek, onlara Yalova’nın tarihini ve kültürel zenginliklerini anlattı.

Atçı, 27. Türk Boyları Kültür Şöleni’ni organize eden Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) Başkanı Özer Koyuncu’yu da kutladı. "Bir festivalin 27 yıldır kesintisiz düzenlenmesi, gerçek bir özveri ve çaba gerektirir. Bu şölen, Yalova için çok büyük bir önem taşımaktadır," diye konuştu.

YAFEM Başkanı Özer Koyuncu, destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu festivalin düzenlenmesinde bize destek olan herkese minnettarız. Kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.