Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, şiir ve türkü dinletisine katıldı

Yalova Şehit Abdülhamid Kaya İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programa katılan Vali Dr. Hülya Kaya burada seslendirilen şarkılara da eşlik etti

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 04:13
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, şiir ve türkü dinletisine katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile birlikte Şehit Abdülhamid Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Kaya, okul öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi ve türkü-şiir dinletisine katıldı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, öğrencilerin çizdiği resimlerin yer aldığı sergiyi gezen Vali Kaya, okul yöneticilerinden eserler hakkında bilgi aldı. Vali Kaya, resimleri beğendiğini ve öğrencileri tebrik ettiğini söyledi. Daha sonra öğrencilerin seslendirdiği türkülere ve şiirlere kulak veren Vali Kaya, bazı şarkılara eşlik etti. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Program sonrasında emeği geçen herkese teşekkür eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Şehit Abdülhamid Kaya İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel resim sergisi ve dinletiyi izlediğim için çok mutlu oldum. Öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini ve duygularını eserlerine yansıtmaları beni çok etkiledi. Bu güzel programı hazırlayan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.