Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, kadın çiftçiler ile bir araya geldi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ile birlikte ''15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'' dolayısıyla çiftçi kadınlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, kadın çiftçiler ile bir araya geldi

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü, 1997 yılından günümüze kadar, tamı tamına 26 senedir kutlanmaktadır. Kadın çiftçilerin gıda üretiminde ki önemli konumu ve kaynakların sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyan kadın çiftçiler, dünya genelinde olduğu gibi Yalova'da da unutulmadı.

 

15 Ekim Pazar günü Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, Yalova'da faaliyet gösteren kadın çiftçiler ile bir araya gelerek Dünya Kadın Çiftçiler günü adına farklı alanlarda çiftçilik faaliyeti gösteren kadın çiftçilere çiçek takdim etti.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, kadın çiftçilere gerçekleştirilen ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, ''Onlar küçük şehrin büyük hikayeler yazanı, toprağa sevdalı kadın çiftçilerimiz. Hayatın her alanında olduğu gibi tarımsal kalınmada da durmaksızın çalışarak üretime katkı sağlayan tüm kadınlarımızın 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlu olsun.'' dedi.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.