Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, yaşlılarla uzun uzun sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 12:30
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Kaya, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ile birlikte Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden Vali Kaya, yaşlıların hayatlarındaki deneyimlerin toplum için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Vali Kaya, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Onlar bizim geçmişimiz, kültürümüz ve değerlerimiz. Yaşadıkları hayatlarla bizlere önemli deneyimler sunuyorlar. Onların tecrübeleri ve bilgelikleriyle her zaman yolumuzu aydınlatıyorlar. Yaşlılarımız, dünle günümüz arasındaki köprü, yaşayan hafızamızdır. Onlara karşı görevlerimizi yerine getirmek, onların huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğundadır” dedi.

Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek onların sorunlarını dinleyen Vali Kaya, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, yaşlıların yalnızlık hissetmeden huzurlu bir ortamda yaşamaları için gerekli tüm imkanların sağlanması gerektiğini de vurguladı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.